Hazavihető, bejárható 3D-s modell készítése

 

EXKLUZÍV AJÁNLAT!!!
Amennyiben most rendel családi ház tervezést, akkor ingyenesen elkészítjük az épület hazavihető, virtuálisan bejárható 3D-s épületmodelljét.

Amennyiben igény van rá, a családi ház tervét Ön egy exe fájlban hazaviheti, és otthon a saját gépén, mint egy számítógépes játékban bejárhatja az épületet. Folyamatosan követjük a fejlett technológia nyújtotta lehetőségeket, és az újításokat alkalmazzuk a mindennapi tevékenységünk során. Tervező csapatunk korszerű tervező szoftverek alkalmazásával, 3 dimenzióban megépítve készíti el az összes tervet. A Bimx technológia használatával Ön is bármikor bejárhatja a tervezett épületet, tervezői szoftverek használata nélkül. Amennyiben igény van rá, akkor egy exe fájlt mentünk Önnek, amely a személyi számítógépen, illetve mobil eszközökön is elindítható. Ennek egy példája letölthető innen:


Töltsön le innen egy mintamodellt! (Mivel ez egy programfájl, ezért néhány böngésző figyelmeztethet, hogy mivel a tartalmát nem ismeri, a fájl esetleg veszélyt hordozhat, töltse le nyugodtan.)

 

144Használati utasítás!

 

 hazkatalogus.hu